bruisballen

FIZZING B'S

De specialiteit van het huis. Het zijn eigenlijk bruisballen gemaakt met ons eigen logo.

Bruisballen vol verzorgende olie en vitamines. Genieten van een ontspannend bad, een heerlijke geur en gevoede huid..

De kleine versie van onze bruisballen. Te gebruiken in bad, voetbad,.. Heerlijk in combinatie met ons badzout.

Heeft tal van voordelen voor de gezondheid en schoonheid. Het staat reeds lang bekend als eenremedie voor allerlei kwaaltjes. Strooi wat badzout in je warme bad en ervaar de ontspannende en verzorgende werking terwijl je geniet van de heerlijke geur.

Onze 100% natuurlijk badzout met etherische olie is een mix van Epsom zoutHimalaya zout en Dode Zee zout.

SCHUIMEN MAAR

Ben jij ook zo iemand die schuim wilt om een goed badmoment te hebben? We ontwikkelen een Solid Bubble Bar. Niet in een plastic fles, maar gewoon in vaste vorm, even onder de stromende kraan houden en laat het maar schuimen.

Binnenkort beschikbaar!

ONZE PRODUCTEN ZIJN

Symbool met de tekst plastiek vrij

Plastiek vrij

Vaarwel plastieken verpakkingen.  Onze verpakkingen bestaat uit papieren zakjes, die men opnieuw kan recycleren.  Net als onze kartonnen dozen

Symbool met de tekst zonder extra water

Zonder extra water

Minder volume, makkelijk om mee te nemen op reis of naar de sportclub.  Geen extra toevoeging van water waardoor er geen conserveringsmiddelen nodig zijn.

Symbool met de tekst geen parabenen geen sulfaten

Zonder parabenen en zonder sulfaten

Samengesteld uit pure en natuurlijke ingrediënten, zonder sulfaten en parabenen.  Verzorgend en zacht zowel voor jezelf als voor de natuur.

symbool met tekst eco vriendelijk

Eco vriendelijk

We hebben aandacht voor de ecologische impact van wat we produceren: al onze body bars zijn 100% biologisch afbreekbaar en dragen zo bij aan de zorg voor onze planeet!

symbool met tekst kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig & met liefde handgemaakt in Brugge. Door samen te werken met lokale vakmensen en te kiezen voor eerlijke en duurzame grondstoffen, kunnen we body bars maken die uniek zijn, maar ook écht goed verzorgen.