WAX MELTS

Wax melts zijn geurblokjes die gemaakt zijn van was en geurolie, soms ook kleurstof.  Ze worden gebruikt in combinatie met een geurbrander, onderaan een theelichtje, bovenaan een Wax melt en smelten en genieten maar.
Onze Wax melts  zijn 100% vegan, gemaakt van pure soja, zonder toevoeging van paraffine of bijenwas.

5 WAX MELTS in een POTJE

Heerlijke geur in huis >> en daarbuiten << 100% Vegan. Eén of meerdere stukjes afbreken en boven op de geurbrander leggen.

GEURSTOKJES

Navulverpakking van 250ml incl. stokjes
Wil je de stokjes rechtstreeks in de fles gebruiken? Dat kan.
Keuze uit een 20tal overheerlijke geuren.

HOME SPRAY

Heerlijke geur in huis met onze geurspray. Bestaat enkel uit bio alcohol en natuurlijk parfum.

GEURSTOKJES met VAASJE

Wekenlang een heerlijke geur in huis met geurstokjes.
Dit is ook een echte eye catcher in je interieur door
onze design vaasjes!

WAX MELTS met BRANDER

Creëer een ontspannen sfeer met de wax melts van Fizzing B's, ze zijn een goed alternatief voor geurkaarsen of wierookstokjes. Er komen geen schadelijke stoffen vrij bij het opwarmen van de melt. Die bestaat uit sojawas en een natuurlijk parfum.

ONZE PRODUCTEN ZIJN

Plastiek vrij

Vaarwel plastieken verpakkingen.  Onze verpakkingen bestaat uit papieren zakjes, die men opnieuw kan recycleren.  Net als onze kartonnen dozen.

Zonder extra water

Minder volume, makkelijk om mee te nemen op reis of naar de sportclub.  Geen extra toevoeging van water waardoor er geen conserveringsmiddelen nodig zijn.

Zonder parabenen en zonder sulfaten

Samengesteld uit pure en natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen en sulfaten.  Verzorgend en zacht zowel voor jezelf als voor de natuur.

Ecovriendelijk

We hebben aandacht voor de ecologische impact van wat we produceren: al onze body bars zijn 100% biologisch afbreekbaar en dragen zo bij aan de zorg voor onze planeet!

Kleinschalig & handgemaakt

Kleinschalig & met liefde handgemaakt in Brugge. Door samen te werken met lokale vakmensen en te kiezen voor eerlijke en duurzame grondstoffen, kunnen we body bars maken die uniek zijn, maar ook écht goed verzorgen.