Geur in huis met aromadiffuser

ETHERISCHE OLIE & AROMA DIFFUSER

Deze ultrasone diffuser is ontworpen om de lucht van uw binnenruimte te revitaliseren met 100% natuurlijke etherische oliën. De warmtevrije technologie beschermt de integriteit van de oliën, zodat u kunt genieten van maximale aromatherapeutische voordelen.

Wax melts zijn geurblokjes die gemaakt zijn van was en geurolie, soms ook kleurstof.  Ze worden gebruikt in combinatie met een geurbrander, onderaan een theelichtje, bovenaan een Wax melt en smelten en genieten.
Onze Wax melts  zijn 100% vegan, gemaakt van pure soja, zonder toevoeging van paraffine of bijenwas.

Navulverpakking van 250ml incl. stokjes
Wil je de stokjes rechtstreeks in de fles gebruiken? Dat kan.
Keuze uit een 20tal overheerlijke geuren.

Heerlijke geur in huis met onze geurspray. Bestaat enkel uit bio alcohol en natuurlijk parfum.

Wekenlang een heerlijke geur in huis met geurstokjes.
Dit is ook een echte eye catcher in je interieur door
onze design vaasjes!

Creëer een ontspannen sfeer met de wax melts van Fizzing B’s, ze zijn een goed alternatief voor geurkaarsen of wierookstokjes. Er komen geen schadelijke stoffen vrij bij het opwarmen van de melt. Die bestaat uit sojawas en een natuurlijk parfum.

ONZE PRODUCTEN ZIJN

Symbool met de tekst plastiek vrij

Plastiek vrij

Vaarwel plastieken verpakkingen.  Onze verpakkingen bestaat uit papieren zakjes, die men opnieuw kan recycleren.  Net als onze kartonnen dozen

Symbool met de tekst zonder extra water

Zonder extra water

Minder volume, makkelijk om mee te nemen op reis of naar de sportclub.  Geen extra toevoeging van water waardoor er geen conserveringsmiddelen nodig zijn.

Symbool met de tekst geen parabenen geen sulfaten

Zonder parabenen en zonder sulfaten

Samengesteld uit pure en natuurlijke ingrediënten, zonder sulfaten en parabenen.  Verzorgend en zacht zowel voor jezelf als voor de natuur.

symbool met tekst eco vriendelijk

Eco vriendelijk

We hebben aandacht voor de ecologische impact van wat we produceren: al onze body bars zijn 100% biologisch afbreekbaar en dragen zo bij aan de zorg voor onze planeet!

symbool met tekst kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig & met liefde handgemaakt in Brugge. Door samen te werken met lokale vakmensen en te kiezen voor eerlijke en duurzame grondstoffen, kunnen we body bars maken die uniek zijn, maar ook écht goed verzorgen.