MINI BADZOUT

Leuk bedankje met natuurlijk geparfumeerd & gekleurd epsomzout, in een small, medium of large flesje met kurk. Personaliseren kan met een naamkaartje.

MINI BODY BARS

Zeepjes ideaal als bedankjes, herinneringen,.. Personaliseren kan met een naamstempel, een zeepgravering of een naamkaartje

MINI FIZZERS

Zakje mini bruisballetjes, kies je vorm, kleur en geur en personaliseer met een naamclip. Geliefd bedankje bij een communie of geboorte.

SPECIALE GELEGENHEDEN

Valentijn, een verjaardag, een dank je wel: zeg het met gepersonaliseerde zeep of met één van onze andere producten met een zelfgekozen boodschap

ONZE PRODUCTEN ZIJN

Plastiek vrij

Vaarwel plastieken verpakkingen.  Onze verpakkingen bestaat uit papieren zakjes, die men opnieuw kan recycleren.  Net als onze kartonnen dozen.

Zonder extra water

Minder volume, makkelijk om mee te nemen op reis of naar de sportclub.  Geen extra toevoeging van water waardoor er geen conserveringsmiddelen nodig zijn.

Zonder parabenen en zonder sulfaten

Samengesteld uit pure en natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen en sulfaten.  Verzorgend en zacht zowel voor jezelf als voor de natuur.

Ecovriendelijk

We hebben aandacht voor de ecologische impact van wat we produceren: al onze body bars zijn 100% biologisch afbreekbaar en dragen zo bij aan de zorg voor onze planeet!

Kleinschalig & handgemaakt

Kleinschalig & met liefde handgemaakt in Brugge. Door samen te werken met lokale vakmensen en te kiezen voor eerlijke en duurzame grondstoffen, kunnen we body bars maken die uniek zijn, maar ook écht goed verzorgen.