Mini badzout in buisjes

MINI BADZOUT

Leuk bedankje met natuurlijk geparfumeerd & gekleurd epsomzout, in een small, medium of large flesje met kurk. Personaliseren kan met een naamkaartje.

Zeepjes ideaal als bedankjes, herinneringen,.. Personaliseren kan met een naamstempel, een zeepgravering of een naamkaartje

Zakje mini bruisballetjes, kies je vorm, kleur en geur en personaliseer met een naamclip. Geliefd bedankje bij een communie of geboorte.

Valentijn, een verjaardag, een dank je wel: zeg het met gepersonaliseerde zeep of met één van onze andere producten met een zelfgekozen boodschap

ONZE PRODUCTEN ZIJN

Symbool met de tekst plastiek vrij

Plastiek vrij

Vaarwel plastieken verpakkingen.  Onze verpakkingen bestaat uit papieren zakjes, die men opnieuw kan recycleren.  Net als onze kartonnen dozen

Symbool met de tekst zonder extra water

Zonder extra water

Minder volume, makkelijk om mee te nemen op reis of naar de sportclub.  Geen extra toevoeging van water waardoor er geen conserveringsmiddelen nodig zijn.

Symbool met de tekst geen parabenen geen sulfaten

Zonder parabenen en zonder sulfaten

Samengesteld uit pure en natuurlijke ingrediënten, zonder sulfaten en parabenen.  Verzorgend en zacht zowel voor jezelf als voor de natuur.

symbool met tekst eco vriendelijk

Eco vriendelijk

We hebben aandacht voor de ecologische impact van wat we produceren: al onze body bars zijn 100% biologisch afbreekbaar en dragen zo bij aan de zorg voor onze planeet!

symbool met tekst kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig & met liefde handgemaakt in Brugge. Door samen te werken met lokale vakmensen en te kiezen voor eerlijke en duurzame grondstoffen, kunnen we body bars maken die uniek zijn, maar ook écht goed verzorgen.