natuurlijke zeep

4 Soorten Shower Bars

natuurlijke zeep

Dode Zee producten zijn rijk aan mineralen en zorgen voor bijzondere resultaten: Ze behandelen huidaandoeningen,  vertragen het proces van huidveroudering en ondersteunen de algehele gezondheid.

Glycerine en amandelolie bevatten beiden bijzondere vocht regulerende eigenschappen.  Voelt zacht op de huid na gebruik, een extra bodylotion is overbodig.

Sheaboter of Karitéboter is vochtinbrengend en zit boordevol vitamine A…

Deze handgemaakte shower bar is zacht en verzorgend…

Alle shower bars worden kleinschalig en handgemaakt, in ons eigen atelier.  We maken onze eigen mallen, en kunnen hier dus heel flexibel in zijn.  Wil jij een van onze zepen in jouw formaat, met jouw logo of naam erop, laat het ons weten, en wij maken het voor je.  Kleine aantallen zijn ook mogelijk.  Zo creëren we samen een mooie herinnering of geschenk.

Onze producten zijn

Symbool met de tekst plastiek vrij

Plastiek vrij

Vaarwel plastieken verpakkingen.  Onze verpakkingen bestaat uit papieren zakjes, die men opnieuw kan recycleren.  Net als onze kartonnen dozen

Symbool met de tekst zonder extra water

Zonder extra water

Minder volume, makkelijk om mee te nemen op reis of naar de sportclub.  Geen extra toevoeging van water waardoor er geen conserveringsmiddelen nodig zijn.

Symbool met de tekst geen parabenen geen sulfaten

Zonder parabenen en zonder sulfaten

Samengesteld uit pure en natuurlijke ingrediënten, zonder sulfaten en parabenen.  Verzorgend en zacht zowel voor jezelf als voor de natuur.

symbool met tekst eco vriendelijk

Eco vriendelijk

We hebben aandacht voor de ecologische impact van wat we produceren: al onze body bars zijn 100% biologisch afbreekbaar en dragen zo bij aan de zorg voor onze planeet!

symbool met tekst kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig & met liefde handgemaakt in Brugge. Door samen te werken met lokale vakmensen en te kiezen voor eerlijke en duurzame grondstoffen, kunnen we body bars maken die uniek zijn, maar ook écht goed verzorgen.