shampoo bar haar wassen

SHAMPOO BARS
& CONDITIONER BAR

Shampoo bar is een vaste shampoo met 100% natuurlijke ingrediënten, zorgvuldig uitgekozen om de werking voor hoofdhuid en haar te optimaliseren.

Gebruik hierna onze conditioner bar, voor zijdezacht haar

Met de beste oliën en natuurlijke ingrediënten wordt douchen met onze body bars een moment van ontspanning en verzorging. Ontdek onze 4 soorten.

shaving bar scheren

SHAVING BAR

Verzorg je huid tijdens het scheren met onze natuurlijke shaving bar.
Schuimt heerlijk en is geschikt voor hem en voor haar.

Binnenkort beschikbaar!

Wat dacht je van een soaplift die je bar droog houdt, of een stoer zeepbakje in olijfhout?  Ook een zeepzakje is super handig voor gebruik in de douche.  Of wat dacht je van een fizzing b’s aluminium doosje om je shower bar of shampoo bar mee te nemen.

Check onze verwenboxen ideaal voor cadeau of om jezelf te verwennen.  We hebben setjes met shampoo bar en conditioner bar of met body butter, shower bar en shampoo bar, shower bars en accessoires, en veel meer… 

ONZE PRODUCTEN ZIJN

Symbool met de tekst plastiek vrij

Plastiek vrij

Vaarwel plastieken verpakkingen.  Onze verpakkingen bestaat uit papieren zakjes, die men opnieuw kan recycleren.  Net als onze kartonnen dozen

Symbool met de tekst zonder extra water

Zonder extra water

Minder volume, makkelijk om mee te nemen op reis of naar de sportclub.  Geen extra toevoeging van water waardoor er geen conserveringsmiddelen nodig zijn.

Symbool met de tekst geen parabenen geen sulfaten

Zonder parabenen en zonder sulfaten

Samengesteld uit pure en natuurlijke ingrediënten, zonder sulfaten en parabenen.  Verzorgend en zacht zowel voor jezelf als voor de natuur.

symbool met tekst eco vriendelijk

Eco vriendelijk

We hebben aandacht voor de ecologische impact van wat we produceren: al onze body bars zijn 100% biologisch afbreekbaar en dragen zo bij aan de zorg voor onze planeet!

symbool met tekst kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig & met liefde handgemaakt in Brugge. Door samen te werken met lokale vakmensen en te kiezen voor eerlijke en duurzame grondstoffen, kunnen we body bars maken die uniek zijn, maar ook écht goed verzorgen.