4 Soorten Shower Bars

natuurlijke zeep

met Dode Zee Zout

Dode Zee producten zijn rijk aan mineralen en zorgen voor bijzondere resultaten: Ze behandelen huidaandoeningen,  vertragen het proces van huidveroudering en ondersteunen de algehele gezondheid.

met Zoete Amandelolie

Glycerine en amandelolie bevatten beiden bijzondere vocht regulerende eigenschappen.  Voelt zacht op de huid na gebruik, een extra bodylotion is overbodig.

met Shea Boter

Sheaboter of Karitéboter is vochtinbrengend en zit boordevol vitamine A...

met verzorgende olie

Deze handgemaakte shower bar is zacht en verzorgend...

Alle shower bars worden kleinschalig en handgemaakt, in ons eigen atelier.  We maken onze eigen mallen, en kunnen hier dus heel flexibel in zijn.  Wil jij een van onze zepen in jouw formaat, met jouw logo of naam erop, laat het ons weten, en wij maken het voor je.  Kleine aantallen zijn ook mogelijk.  Zo creëren we samen een mooie herinnering of geschenk.

Onze producten zijn

Plastiek vrij

Vaarwel plastieken verpakkingen.  Onze verpakkingen bestaat uit papieren zakjes, die men opnieuw kan recycleren.  Net als onze kartonnen dozen.

Zonder extra water

Minder volume, makkelijk om mee te nemen op reis of naar de sportclub.  Geen extra toevoeging van water waardoor er geen conserveringsmiddelen nodig zijn.

Zonder parabenen en zonder sulfaten

Samengesteld uit pure en natuurlijke ingrediënten, zonder sulfaten en parabenen.  Verzorgend en zacht zowel voor jezelf als voor de natuur.

Eco vriendelijk

We hebben aandacht voor de ecologische impact van wat we produceren: al onze body bars zijn 100% biologisch afbreekbaar en dragen zo bij aan de zorg voor onze planeet!

Kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig & met liefde handgemaakt in Brugge. Door samen te werken met lokale vakmensen en te kiezen voor eerlijke en duurzame grondstoffen, kunnen we body bars maken die uniek zijn, maar ook écht goed verzorgen.