SHAMPOO BAR

Shampoo bar met 100% natuurlijke ingrediënten, zorgvuldig uitgekozen om de werking voor hoofdhuid en haar te optimaliseren.

SHOWER BAR

Met de beste oliën en natuurlijke ingrediënten wordt douchen met onze body bars een moment van ontspanning en verzorging. Ontdek onze 4 soorten.
shaving bar scheren

SHAVING BAR

Verzorg je huid tijdens het scheren met onze natuurlijke shaving bar.
Schuimt heerlijk en is geschikt voor hem en voor haar.

Binnenkort beschikbaar!

ACCESSOIRES

Wat dacht je van een soaplift die je bar droog houdt, of een stoer zeepbakje in olijfhout?0 Ook een zeepzakje is super handig voor gebruik in de douche.
Dame is zich aan het wassen met een zeepzakje waarin een shower bar zit die goed schuimt

ONZE PRODUCTEN ZIJN

Plastiek vrij

Vaarwel plastieken verpakkingen.  Onze verpakkingen bestaat uit papieren zakjes, die men opnieuw kan recycleren.  Net als onze kartonnen dozen.

Zonder extra water

Minder volume, makkelijk om mee te nemen op reis of naar de sportclub.  Geen extra toevoeging van water waardoor er geen conserveringsmiddelen nodig zijn.

Zonder parabenen en zonder sulfaten

Samengesteld uit pure en natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen en sulfaten.  Verzorgend en zacht zowel voor jezelf als voor de natuur.

Eco vriendelijk

We hebben aandacht voor de ecologische impact van wat we produceren: al onze body bars zijn 100% biologisch afbreekbaar en dragen zo bij aan de zorg voor onze planeet!

Kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig & met liefde handgemaakt in Brugge. Door samen te werken met lokale vakmensen en te kiezen voor eerlijke en duurzame grondstoffen, kunnen we body bars maken die uniek zijn, maar ook écht goed verzorgen.