verwenbox

GEUR & VERZORGING

Eco cadeauverpakking met design vaasje en overheerlijk huisparfum te kiezen uit wel 20 geuren, aangevuld met een natuurlijke homespray.

Wie houdt nu niet van een lekkere geur in huis? Wax melts zijn heel eco vriendelijk, 100% vegan en urenlang opnieuw en opnieuw te gebruiken. Combineer ze met een leuke geurbrander

Eco cadeauverpakking met design vaasje en overheerlijk huisparfum te kiezen uit wel 20 geuren, aangevuld met een natuurlijke homespray.

Ook voor de badliefhebbers hebben we het ideale cadeau.  Extra verzorgend en ontspannend badzout, bruisballen met veel verzorgende olie en little fizzers, de kleine variant met de zelfde weldadige eigenschappen.

Shower bars, Shampoo bars, Hand wash bars of Face wash bars, gecombineerd met een leuke soaplift of een olijfhouten zeepplankje.  Of wat dacht je van zeepzakjes, ideaal om je showerbar onder de douche te gebruiken.

ONZE PRODUCTEN ZIJN

Symbool met de tekst plastiek vrij

Plastiek vrij

Vaarwel plastieken verpakkingen.  Onze verpakkingen bestaat uit papieren zakjes, die men opnieuw kan recycleren.  Net als onze kartonnen dozen

Symbool met de tekst zonder extra water

Zonder extra water

Minder volume, makkelijk om mee te nemen op reis of naar de sportclub.  Geen extra toevoeging van water waardoor er geen conserveringsmiddelen nodig zijn.

Symbool met de tekst geen parabenen geen sulfaten

Zonder parabenen en zonder sulfaten

Samengesteld uit pure en natuurlijke ingrediënten, zonder sulfaten en parabenen.  Verzorgend en zacht zowel voor jezelf als voor de natuur.

symbool met tekst eco vriendelijk

Eco vriendelijk

We hebben aandacht voor de ecologische impact van wat we produceren: al onze body bars zijn 100% biologisch afbreekbaar en dragen zo bij aan de zorg voor onze planeet!

symbool met tekst kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig en handgemaakt

Kleinschalig & met liefde handgemaakt in Brugge. Door samen te werken met lokale vakmensen en te kiezen voor eerlijke en duurzame grondstoffen, kunnen we body bars maken die uniek zijn, maar ook écht goed verzorgen.